Notice: Undefined index: sent in /var/www/clients/client8/web80/web/modul/contact/index.php on line 68

Ingyenes ONLINE Tanácsadás

E menüpontban lehetőség van online jogi tanácsadás igénybevételére. Mielőtt azonban ezt a lehetőséget választja, kérjük olvassa el a szolgáltatásra vonatkozó alábbi tájékoztatást, amelynek tartalma egyben felhasználási feltételeknek is minősül:

A szolgáltatás igénybevétele ingyenes. Az Ön által feltett kérdésre választ 1-15 munkanapon belül e-mailben kap, így amennyiben Önt határidő köti, kérjük, hogy ne ezt a szolgáltatást válassza. Tekintettel arra, hogy ily módon az eset csak korlátozottan ismerhető meg, a kérdés nem minden esetben teljesen pontos, továbbá e szolgáltatás kapcsán nincs mód sem személyes konzultációra, sem az iratanyag áttekintésére vagy a többi fél nyilatkozatának beszerzésére, a tanácsadás ezen formája nem alkalmas teljes körű, minden szempont figyelembe vételével megadott helytálló válasz megadására. Ebből adódóan e szolgáltatás igénybevételével adott tanácsért semmilyen felelősséget nem áll módunkban vállalni!

Kérdését az alábbiakban, legfeljebb 2000 karakter terjedelemben teheti fel.

Kérem, írja be a nevét.<br/>Szabályok:<br/> -A név megadása kötelező!
Kérem, adja meg a telefonszámát.<br/>
Kérem, adja meg az e-mail címét.<br/>Szabályok:<br/> -Az email cím megadása kötelező!<br/> -Formailag helyes e-mail címet adjon meg!
Kérem, adja meg üzenete tárgyát.<br/>Szabályok:<br/> -A tárgy megadása kötelező!
Kérem, adja írja meg üzenetét.<br/>Szabályok:<br/> -Az üzenet kitöltése kötelező!
codeKérem, írja be a fenti képen látható szót. A kód a spam-robotok kiszűrése miatt szükséges.<br/>