Ingatlan adatlap - IN4067

Azonosító:IN4067
Ingatlan helye: PÁPA, TESCO körzete
Megnevezés:NAPSUGÁR Lakópark Pápa, Határ utca 14-16. A. ép. 3. emelet 37. ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁS
Energetikai besorolás:Fokozottan energiatakarékos (A+)
Általános leírás:

A NAPSUGÁR Lakópark Pápa város ÉNY-i részén, a Celli útról nyíló Határ utcában 11.425 m2 alapterületű építési telken valósul meg. A környék csendes, családi házas kertvárosi lakóövezet, jó minőségű, széles útburkolattal, biztonságos gyalogjárdákkal, rendezett, parkosított közterületekkel.

A NAPSUGÁR Lakóparkban
több ütemben 5 db négyszintes lakóépület készül, mindegyikben szintenként 8-8 db ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁS, amelyek a főbejáratok előtti rámpákon valamint lépcsőházakba telepített 6 személyes LIFT-tel AKADÁLYMENTES-en megközelíthetőek.

Minden lakóépülethez a gyermekek számára egy-egy játszótér, a felnőttek számára pedig egy-egy kültéri padokkal felszerelt pihenő kerül kialakításra, a parkosított belső udvart sétautak szelik át. A vagyon- és személybiztonságról éjszaka automatikusan felkapcsolódó térvilágítás és rögzített felvételes kamerarendszer gondoskodik.

A NAPSUGÁR Lakóparkot a jövő technológiájával építjük. A lakóépület központi fűtését és hűtését, valamint a használati melegvíz előállítását korszerű hőszivattyús technológiával oldjuk meg a tetőkön elhelyezett monoblokkos készülékekkel. A közösségi áramfelhasználást a szintén a tetőkön elhelyezett szolár-panelekkel helyben megtermelt árammal csökkentjük. A lakások valamennyi helyiségében padlófűtés, a fürdőkben törölközőszárítós fűtőtest is beépítésre kerül, a lakás fűtése és hűtése a nappali falára szerelt programozható termosztáttal egyedileg szabályozható.

Intenzív hőszigetelés, korszerű épületgépészet és megújuló energiaforrások alkalmazásával a NAPSUGÁR Lakóparkban Intenzív hőszigetelés, korszerű épületgépészet és megújuló energiaforrások alkalmazásával a NAPSUGÁR Lakóparkban megvalósuló lakóépületek ENERGIAHATÉKONYSÁGA A+: „közel nulla energiaigényűnél JOBB épület” besorolásnak felel meg.

A lakások egyedi vevőigény szerinti kivitelben „KULCSRAKÉSZEN”kerülnek átadásra
: a „KULCSRAKÉSZ” állapotban átadott lakás műszakilag teljesen kész, beköltözhető állapotú. (Lámpatestek, bútorok és háztartási gépek, valamint függönyök és karnisok továbbá belső ajtók kilincs és zárcímke nélkül)

Az egyes épületszintek valamint a lakások színezett alaprajza és kiviteli terve a honlapunk fejlécének jobb szélén található "Vizuális keresés" és a "Részletes keresés"  gombokra kattintva a „Részletes adatlap”okon megtekinthetőek, a "Dokumentáció" menüben pedig saját gépre is letölthetőek *.pdf formátumban.

Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődését,
az "Értékesítés" menüben letölthető ADATLAP-unkat juttassa el irodánkba vagy keresse munkatársunkat!
Bízunk benne, hogy a közeljövőben már Önt is Ügyfelünkként üdvözölhetjük!

Találja meg a legideálisabb megoldást, s költözzön Ön is ENERGIAHATÉKONY új lakásba!

Megbízás célja:
Eladó
Ingatlan jellege:Lakás
Eladási ár:44 850 000 HUF / 112 125 EUR
Bérleti díj / hó:n.a. / n.a.
Telekméret:n.a.
Alapterület:60.49 m2
Szintek:fsz.
Erkély/terasz:6.95m2
Építés éve:2025.
Nappali / szobák:2 + 1
Szintek:fsz.
Fűtés:Padlófűtés, Napkollektoros, Hőszivattyú, Fan-coil (hűtés)
Közművek:Ivóvíz, Villany, Szennyvíz, Kábel TV, Internet (wifi), Telefon, Közvilágítás, Út - térkövezett
Felszereltség:Légkondicionálás, Kaputelefon, Térfigyelő kamerarendszer, Parkosított udvar, Biztonsági ajtó, LIFT (lépcsőházban), Napenergia (szolárpaneles)
Közös költség:n.a.
Kaució:n.a.
Bútorozott:nem
Helyiségek:

Lakótér:

HelyiségTerületBurkolat
Nappali 16.09 m2 Laminált parketta
Konyha-étkező 10.44 m2 Laminált parketta
Szoba1 12.08 m2 Laminált parketta
Szoba2 9.92 m2 Laminált parketta
Előtér 3.91 m2 Laminált parketta
Fürdő 6.21 m2 Járólap
WC 1.84 m2 Járólap
Összesen: 60.49 m2  

Teraszok/erkélyek:

HelyiségTerületBurkolat
Terasz 6.95 m2 Kőburkolat
Összesen: 6.95 m2  

Fotók:

/modul/ingatlan/_files/_photo/IN4067/alaprajz-nagy.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/IN4067/alaprajz.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/IN4067/tavlat.jpg

Alaprajzok: