Ingatlan adatlap - IN4061

Azonosító:IN4061
Ingatlan helye: PÁPA, TESCO körzete
Megnevezés:NAPSUGÁR Lakópark Pápa, Határ utca 14-16. A. ép. 2. emelet 28. ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁS
Energetikai besorolás:Fokozottan energiatakarékos (A+)
Általános leírás:

A NAPSUGÁR Lakópark Pápa város ÉNY-i részén, a Celli útról nyíló Határ utcában 11.425 m2 alapterületű építési telken valósul meg. A környék csendes, családi házas kertvárosi lakóövezet, jó minőségű, széles útburkolattal, biztonságos gyalogjárdákkal, rendezett, parkosított közterületekkel.

A NAPSUGÁR Lakóparkban
több ütemben 5 db négyszintes lakóépület készül, mindegyikben szintenként 8-8 db ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁS, amelyek a főbejáratok előtti rámpákon valamint lépcsőházakba telepített 6 személyes LIFT-tel AKADÁLYMENTES-en megközelíthetőek.

Minden lakóépülethez a gyermekek számára egy-egy játszótér, a felnőttek számára pedig egy-egy kültéri padokkal felszerelt pihenő kerül kialakításra, a parkosított belső udvart sétautak szelik át. A vagyon- és személybiztonságról éjszaka automatikusan felkapcsolódó térvilágítás és rögzített felvételes kamerarendszer gondoskodik.

A NAPSUGÁR Lakóparkot a jövő technológiájával építjük. A lakóépület központi fűtését és hűtését, valamint a használati melegvíz előállítását korszerű hőszivattyús technológiával oldjuk meg a tetőkön elhelyezett monoblokkos készülékekkel. A közösségi áramfelhasználást a szintén a tetőkön elhelyezett szolár-panelekkel helyben megtermelt árammal csökkentjük. A lakások valamennyi helyiségében padlófűtés, a fürdőkben törölközőszárítós fűtőtest is beépítésre kerül, a lakás fűtése és hűtése a nappali falára szerelt programozható termosztáttal egyedileg szabályozható.

Intenzív hőszigetelés, korszerű épületgépészet és megújuló energiaforrások alkalmazásával a NAPSUGÁR Lakóparkban megvalósuló lakóépületek ENERGIAHATÉKONYSÁGA A+: „közel nulla energiaigényűnél JOBB épület” besorolásnak felel meg.

A lakások egyedi vevőigény szerinti kivitelben „KULCSRAKÉSZEN”kerülnek átadásra
: a „KULCSRAKÉSZ” állapotban átadott lakás műszakilag teljesen kész, beköltözhető állapotú. (Lámpatestek, bútorok és háztartási gépek, valamint függönyök és karnisok továbbá belső ajtók kilincs és zárcímke nélkül)

Az egyes épületszintek valamint a lakások színezett alaprajza és kiviteli terve a honlapunk fejlécének jobb szélén található "Vizuális keresés" és a "Részletes keresés"  gombokra kattintva a „Részletes adatlap”okon megtekinthetőek, a "Dokumentáció" menüben pedig saját gépre is letölthetőek *.pdf formátumban.

Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődését,
az "Értékesítés" menüben letölthető ADATLAP-unkat juttassa el irodánkba vagy keresse munkatársunkat!
Bízunk benne, hogy a közeljövőben már Önt is Ügyfelünkként üdvözölhetjük!

Találja meg a legideálisabb megoldást, s költözzön Ön is ENERGIAHATÉKONY új lakásba!

Megbízás célja:
Eladó
Ingatlan jellege:Lakás
Eladási ár:44 350 000 HUF / 110 875 EUR
Bérleti díj / hó:n.a. / n.a.
Telekméret:n.a.
Alapterület:60.43 m2
Szintek:1. em.
Erkély/terasz:7.1m2
Építés éve:2025.
Nappali / szobák:1 + 2
Szintek:1. em.
Fűtés:Padlófűtés, Napkollektoros, Hőszivattyú, Fan-coil (hűtés)
Közművek:Ivóvíz, Villany, Szennyvíz, Kábel TV, Internet (wifi), Telefon, Közvilágítás, Út - térkövezett
Felszereltség:Légkondicionálás, Kaputelefon, Térfigyelő kamerarendszer, Parkosított udvar, Biztonsági ajtó, LIFT (lépcsőházban), Napenergia (szolárpaneles)
Közös költség:n.a.
Kaució:n.a.
Bútorozott:nem
Helyiségek:

Lakótér:

HelyiségTerületBurkolat
Nappali 23.95 m2 Laminált parketta
Konyha 6.53 m2 Laminált parketta
Szoba1 10.50 m2 Laminált parketta
Szoba2 9.43 m2 Laminált parketta
Előtér 3.15 m2 Laminált parketta
Fürdő 6.87 m2 Járólap
Összesen: 60.43 m2  

Teraszok/erkélyek:

HelyiségTerületBurkolat
Terasz 7.10 m2 Kőburkolat
Összesen: 7.1 m2  

Fotók:

/modul/ingatlan/_files/_photo/IN4061/alaprajz-nagy.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/IN4061/alaprajz.jpg/modul/ingatlan/_files/_photo/IN4061/tavlat.jpg

Alaprajzok: