Tevékenységünk

Ingatlanközvetítés

Bel- és külföldi partnerhálózattal rendelkező ingatlan irodánk teljes körű ingatlanszolgáltatást vállal gyors és pontos lebonyolítással:

 • ELADÓ vagy BÉRBEADÓ ingatlanát megbízása alapján:
  • helyszínen felmérjük, lefényképezzük,
  • adatait számítógépes nyilvántartásunkba felvesszük,
  • ajánlatát az aktuális kínálatunkban korlátlan ideig (a megbízás visszavonásáig) szerepeltetjük,
  • interaktív honlapunkon az érdeklődők számára közvetlenül elérhetővé tesszük,
  • ügyfeleink részére az Ön által meghatározott időben és módon bemutatjuk.
 • érdeklődő ügyfeleink részére számítógépes adatbázisunk segítségével az igényüknek megfelelő részletes ingatlanajánlatot (fénykép- és alaprajzmelléklettel) állítunk össze és az erről készített adatlistát DÍJTALANUL eljuttatjuk vagy személyesen kiadjuk;

Tevékenységünk lényege, hogy teljes körű szolgáltatást nyújtsunk magyar és idegen ajkú - eladók és vevők, bérbeadók és bérlők részére. Szeretnénk megteremteni ügyfeleink részére azt a környezetet, melyben szakmai felkészültséggel rendelkező, idegen nyelveket is beszélő munkatársaink segítségét igénybe véve biztonsággal intézhetik ingatlanügyeiket. Közvetítési tevékenységünk nem csupán címkiadásban merül ki! Az adásvételeket, és az ehhez kapcsolódó egyéb ügyeket (hitel, gyámhivatal, illetékhivatal, stb.) elejétől végéig irányítjuk, bonyolítjuk, mindkét fél érdekeit képviselve.

A megbízás felvételekor megkötött szerződésben részletesen lerögzítjük a közvetítési feltételeinket és díjunkat.

Elégedett ügyfeleink a későbbiekben is bizalommal fordulnak hozzánk, mert tudják, hogy ránk minden ügyük megoldásában számíthatnak.

Ingatlanra vonatkozó megbízást irodánkban személyesen, interaktív honlapunk „INGATLAN FELAJÁNLÁSA” menüben található adatlap kitöltésével vagy előzetesen egyeztetett időpontban a helyszínen adhat. (A megbízáshoz szükséges az ingatlan tulajdoni lapjának másolata, vagy az ingatlan tulajdonjogának megszerzését igazoló egyéb okirat másolata).

Díjaink

A megbízások felvételekor ügyfeleinkkel megkötött MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS-ben (link) részletesen lerögzítjük a megbízás teljesítésének feltételeit, egyben a közvetítési díjat is meghatározzuk. Díjat irodánk csak eredményes közreműködése esetére és csak a megbízóknak számít fel, amely díjat a megbízás sikeres teljesítésekor, utólag kell megfizetni.

Az érdeklődők részére az adatok kiadása INGYENES!

A közvetítési díj két részből tevődik össze, amelyek összegét a megbízás tárgyát képező ingatlan irányára vagy bérleti díja határozza meg:

1. közvetítési jutalék: irányár 3 %-a - minimum megbízásonként 300.000,- Ft; bérbeadás esetén 1 havi bérleti díjnak megfelelő összeg

Közvetítési jutalékot irodánk csak eredményes közreműködése esetére és csak a megbízóknak számít fel, amely díjat a megbízás sikeres teljesítésekor (az ingatlan átruházására ill bérletére vonatkozó szerződés megkötésekor) kell megfizetni. (Az érdeklődők részére az adatok kiadása INGYENES!)

Építési projektek

Telekértékesítés

Irodák és üzletek bérbeadása

Biztosítás ügynöki és hiteltanácsadói szolgáltatás

Jogi lebonyolítás:

A ingatlan iroda sikeres közreműködésével létrejött ügyletek teljes jogi ügyintézését a DECSI ÜGYVÉDI IRODA munkatársai végzik.

Az ügyvédi iroda közreműködése garancia arra, hogy az ingatlannal kapcsolatos ügyintézés során felmerülő kérdések megválaszolásra kerülnek, és a jogszabályoknak megfelelő, a felek érdekeit egyaránt védő, kiegyensúlyozott szerződések köttetnek.

A jogi ügyintézés díját adásvétel (csere) esetében a vevő, bérletnél a bérlő fizeti!

Nyomtatás Ugrás a főoldalraUgrás az oldal tetejére